hiša: VELIKI DOL

Vrsta nepremičnine:
Hiša
Vrsta hiše:
Samostojna hiša
Površina:
96.4m2
Posredovanje:
Prodaja
Lokacija:
Veliki Dol
Prejšnja cena:
280,000 €
Cena:
220,000 €

Povej prijateljem

Opis nepremičnine

Čudovito obnovljena tipična kraška domačija na robu vasi z vrtom se nahaja na mirni lokaciji v osrčju KRASA. Lokacija prepriča z dostopom do AC (cca 15min.). 

Hiša nudi udobje družini za stalno bivanje kot tudi vikend hiša. Hiša ima funkcionalno razporejene prostore, tako spalni del kot tudi bivalni. 

Ob vhodu v hišo je predprostor z vitražo, v pritličju je lepo opremljena dnevna soba s tipično kraško kuhinjo, leseno stopnišče nas pripelje do nadstropja z vrhunsko opremeljeno kopalnico, dve spalnici, teraso, balkonom in kletjo.

Na dvorišču se nahaja okusno zgrajena letna kuhinja s shrambo. Tako zunanji kot notranji gradbeni materiali ohranjajo tipično kraško arhitekturo. Hiša ima urejeno ogrevanje ter v ZK brez bremen.

Hiša bo navdušila bo navdušila vse, ki si želijo odlične lokacije, z vrhunskim vrtom, razporeditvijo prostorov, prekrasno ohranjeno kraško arhitekturo, vsekakor pa je tudi odlična priložnost za investicijo. Večina opreme ostane v hiši.

V bližini je mesto Dutovlje z vso potrebno ionfrastrukturo (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, pošta, gostilna, železniška in avtobusna postaja itd.) Cca. 20 minut pa potrebujete do bližnjega morja.

 

Vljudno vabljeni na ogled!

Pošljite nam sporočilo

Znižano

Vse nepremičnine