novogradnja: KOLOMBAN

Vrsta nepremičnine:
Novogradnja
Površina:
219.3m2
Posredovanje:
Prodaja
Lokacija:
Kolomban
Prejšnja cena:
360,000 €
Cena:
330,000 €

Povej prijateljem

Opis nepremičnine

KAKOVOSTNO BIVANJE V SODOBNO ZGRAJENI VRSTNI HIŠI NA MIRNI LOKACIJI S POGLEDOM NA MORJE!

Če želite pobegniti iz mestnega vrveža oziroma se preseliti v okolico Kopra s čudovitim pogledom na morje, imamo za vas pravo rešitev. 

V Kolomban, zelenem in mirnem okolju tik nad Ankaranom, prodamo nadstandarno hišo dvojček, z vso infrastrukturo. Primerna je za družine in vse, ki si želijo mirnega kvalittnega in blagodejnega mediteranskega okolja. Spodnjo etažo se lahko loči loči in naredi stanovanje z lastnim vhodom. 

Hiša je psotavljena tako, da izkorišča vse prednosti okolja v katerem je nameščena. Iz terase se odpira krasni pogled na slovensko morje, vključno s pogledom na piransko cerkev ter izolski in koprski zaliv, lega je južna, zaradi česar je cel dan prijetno sonce in obilo svetlobe.

Hiša je trenutno v IV. gradbeni fazi, ima priključek na vodovodno in električno omrežje, cistilno napravo, centralno ogrevanje. Ima funkcionalno razporeditev prostorov (4 sobe, kuhinja, dnevna soba z jedilnico, v vsaki etaži je kopalnica, shramba, pralnica, kurilnica, terasa). Predvidena sta 2 parkirišča

Zemljevid

Pošljite nam sporočilo

Znižano

Vse nepremičnine