house: VELIKI DOL

Kind of property:
House
Type of house:
Single house
Size:
96.4m2
Type of operation:
Sell
Location:
Veliki Dol
Old price:
280,000 €
Price:
220,000 €

Share with friends

Property description

Čudovito obnovljena tipična kraška domačija na robu vasi z vrtom se nahaja na mirni lokaciji v osrčju KRASA. Lokacija prepriča z dostopom do AC (cca 15min.). 

Hiša nudi udobje družini za stalno bivanje kot tudi vikend hiša. Hiša ima funkcionalno razporejene prostore, tako spalni del kot tudi bivalni. 

Ob vhodu v hišo je predprostor z vitražo, v pritličju je lepo opremljena dnevna soba s tipično kraško kuhinjo, leseno stopnišče nas pripelje do nadstropja z vrhunsko opremeljeno kopalnico, dve spalnici, teraso, balkonom in kletjo.

Na dvorišču se nahaja okusno zgrajena letna kuhinja s shrambo. Tako zunanji kot notranji gradbeni materiali ohranjajo tipično kraško arhitekturo. Hiša ima urejeno ogrevanje ter v ZK brez bremen.

Hiša bo navdušila bo navdušila vse, ki si želijo odlične lokacije, z vrhunskim vrtom, razporeditvijo prostorov, prekrasno ohranjeno kraško arhitekturo, vsekakor pa je tudi odlična priložnost za investicijo. Večina opreme ostane v hiši.

V bližini je mesto Dutovlje z vso potrebno ionfrastrukturo (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, pošta, gostilna, železniška in avtobusna postaja itd.) Cca. 20 minut pa potrebujete do bližnjega morja.

 

Vljudno vabljeni na ogled!

Pricedrop

All properties