house: DIVAČA

Kind of property:
House
Type of house:
Single house
Size:
270.4m2
Area:
1096m2
Type of operation:
Sell
Location:
Divača
Price:
270,000 €

Share with friends

Property description

RAZGIBANA SAMOSTOJNA HIŠA

Prodamo, dvostanovanjsko hišo na lepi lokaciji v okolici Sežane. Vaš novi dom se nahaja v Divači. Kraj premore vse kar je za kraj potrebno, torej vso infrastrukturo (šolo, vrtec, pošto, zdravstveni dom, trgovine, železniško in avtobusno postajo, gostilne ter najpomembneje bližina AC obroča). 

Stavba je bila kvalitetno klasično zgrajena leta 1987, okolica je urejena in vzdrževana. 

V kletnih prostorih, ki so dostopni tudi iz dvorišča se nahaja, garaža, 2x kurilnica ter spodnja kopalnica. V pritličju hiše, kjer je dostop iz svojega vhoda ali pa iz garažnega dela se nahaja hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, 3x spalnice ter kopalnica. Ta etaža je bila tudi prenovljena leta 2019. Prvo nadstropje, katero ima vhod ravno tako lahko iz garaže ter še svoj vhod, je sestavljeno ravno tako iz hodnika, kuhinje, dnevne sobe, kopalnice ter 2x spalnice, temu nadstropju pripada še majhna shramba in podstrešje. V obeh stanovanjih se nahaja lastna peč na drva, ter balkon. 

Ogrevanje je lahko kombinirano na nafto ali pa peč na drva. 

Hiši pripada tudi zunanji prostor za druženje, ter pokrito parkirno mesto. Poleg tega najdemo še dodaten kmetisjki prostor, za spravilo vrtnih pripomočkov ter pravo kraško "štirno".

 

Pokličite za doadtne informacije in termin ogleda vašega novega doma!

Map