appartment: SVETO

Kind of property:
Appartment
Number of rooms:
3 - rooms
Size:
70.99m2
Type of operation:
Sell
Location:
Sveto
Price:
3,000 €/m2

Share with friends

Property description

Prodamo stanovanje (novogradnja, v fazi pridobivanja dokumentov) v kraški vasici Sveto pri Komnu. Ne daleč stran se nahaja vas Komen, kjer je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovina, benzinska črpalka ipd.). Približno pou ure stran je do morja (Sesljan), AC obroča.

Na domačiji, ki je umeščena sredi vasi z zaprtim obzidjem, dvema borjačema in dvema vodnjakoma ter veliko ogrado z oljčnim nasadom, sivko, zelišči, cvetjem se bo v prihodnosti gradilo 7 stanovanj v velikosti od 50 do 100 m2. Vsakemu stanovanju bo pripadalo tudi eno parkirno mesto ter skupni prostori znotraj obstoječih zidov v pritličju. Stanovalci bodo dobili možnost brezplačnega najema njiv, kjer bodo lahko gojili sivko, zelišča ter pridobivali sadje in zelenjavo. 

Objekt bo prenovljen na način, da se bodo v pritličju nahajali skupni programi bolj javnega značaja: spa z notranjim bazenom in savno, letna kuhinja, vinoteka, kolesarnica, shrambe, v zgornji enoti torej prvem nadstropju pa sedem stanovanj.

Stanovanja bodo vseljiva konec leta 2023. V prilogah slike trenutnega stanja domačije, za tlorise in več informacij pokličite.

NA VOLJO SAMO ŠE:

- Stanovanje B 99m2

- Stanovanje D 86m2

- Stanovanje E 76 m2

-Stanovanje F 143 m2 (ta kvadratura se bo razdelila na pol, tako, da bosta prišla dva stanovanja)

 

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Pricedrop

All properties