appartment: POVIR

Kind of property:
Appartment
Number of rooms:
2 - rooms
Size:
70m2
Type of operation:
Rent
Location:
Povir
Price:
700 €/month

Share with friends

Property description

Oddamo pritlično stanovanje v samostojni hiši. Hiša se nahaja v bližnji vasi pri Sežani. Hiša je bila obnovljena leta 2018. 

Stanovanje obsega: 1x spalnice, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, kopalnica. Stanovanje je tudi popolnoma opremljeno.  Sanovanju pripada tudi zunanje parkirno mesto.

Avtobusna ter železniška postaja sta v neposredni bližini stanovanja. V bližini cca 8 min. je tudi Sežana, bližina AC obroča, ne daleč stran cca 15min. pa se nahaja Trst.

Cena 600 EUR/mesec z vključenimi mesečnimi stroški za 1 osebo, v kolikor sta dve osebi je cena 700 EUR z vključenimi mesečnimi stroški. 

Domače živali niso zaželjene. Primerno je za par ali eno osebo. 

Pogoj: varščina 2x anjemnina ter najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prenosu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in trajanju najema plača enkratni znesek za dodatne storitve 500,00 EUR.

Prosto: 01.07.2024

 

 

 

Vljudno vabljeni na ogled!

Map