appartment: SEŽANA

Kind of property:
Appartment
Number of rooms:
3 - rooms
Size:
63.7m2
Type of operation:
Sell
Location:
Sežana
Price:
124,000 €

Share with friends

Property description

STANOVANJE S ČUDOVITIM RAZGLEDOM IN SONČNO LEGO V CENTRU SEŽANE


Stanovanje se nahaja na idilični lokaciji v samem mestnem jedru in istočasno korak od zelenih, ter gozdnih površin. Locirano blizu Kulturnega doma, Ljudske univerze, nogometnega igrišča, osnovne šole, otroškega igrišča, parkirnih mest, izvoza na avtocesto AC, pošte, banke, Mercator trgovine ter ostalih infrastruktur.

Prostorno trisobno stanovanje se ponaša s sončno lego ter odprtimi pogledi na sosednja hriba Tabor in Sedovnik!


Samo stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejene in obnovljene stavbe, ki je zidana iz opeke. V bloku je samo 12 stanovanj in vsi stanujoči so zelo složni. Spomladi 2018 je bila obnovljena fasada in streha stanovanjskega bloka. Samo stanovanje Ima lep in funkcionalen tloris na 60m2 s sledečim razporedom: Preurejena kuhinja z jedilnico z izhodom na odprt balkon. Iz balkona ujamete lep razgled na sosednji hrib ter cerkveni zvon. Svetlo dnevno sobo obsijano z jutranjo svetlobo, prostorno otroško spalnico z možnostjo preureditve v dve manjši sobi, velika zakonska spalnica, kopalnica in dolg hodnik. Zamenjana so bila vsa okna, ki nudijo dodatno toplotno in zvočno izolativnost, osvetlitev, zračenje in zaščito.
Stanovanju pripada tudi lastniška klet v kletni etaži stavbe. Parkiranje je možno pred blokom na parkirišču, ki je rezervirano za stanovalce. Primarno ogrevanje je na mestni plin CK, s svojim števcem, sekundarno pa klima in peč na drva.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Map