house: SEŽANA

Kind of property:
House
Type of house:
Single house
Size:
131.2m2
Area:
614m2
Type of operation:
Sell
Location:
Sežana
Price:
460,000 €

Share with friends

Property description

IZJEMNO NIZKO ENERGETSKA MODERNA MONTAŽNA HIŠA NA MIRNI LOKACIJI!

Na prijetni lokaciji, v urejeni soseski se nahaja hiša s funkcionalnim tlorisom, ki nudi možnost udobnega bivanja družini. V neposredni bližini so lepe zelene površine ter odlične možnosti za rekreacijo, hkrati pa je v bližini(cca. 5min stran) tudi vsa ostala infrastruktura ter AC obroč. 

Prednost hiše je tudi zeljišče na kateri se hiša nahaja, tako nudi možnost vrtičkanja in uživanja na soncu. Okolico je potrebno še urediti, ima pa že gradbeno dovoljenje za postavitev poleg hiše še enostavnega objekta (garaže).

Hiša ima prostoren tloris v dveh etažah, ki nudi veliko udobje in sledečo razporeditev:

pritličje hiše je razgibano in sestoji iz dveh delov. Prvi del pritličja zajema garažo in pralnico. Takoj za tem vstopimo v bivalni del pritličja, kjer najdemo dnevni wc, delovni prostor-kabinet, hodnik z vgradnima omarama, kuhinjo z ločeno shrambo katera je združena z dnevnim prostorom. Iz kuhinje je izhod na teraso. V 1.nadstropju hiše se nahaja glavna spalnica z garderobno sobo, otroška spalnica ter velika kopalnica. 

Tako je hiša primerna za 3, ali 4-člansko družino. 

Okolica kvalitetno montažne hiše nudi dovolj zasebnosti, ter prostora za druženje in urejen vrt. Pred vhodom v hišo je dvorišče, kjer je dovolj prostora za parkiranje.  Hiša ima pridobljene tudi dokumenete, za gradnjo pomožnega objekta v velikosti 50m2.

Prodajalčev pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe je kupčev prevzem 2% davka na promet nepremičnin ter povračilo stroškov agencije.

 

Vljudno vabljeni na ogled! 

Map